Startpagina portaal

houten jaloezieen

StartMenus.nl

PureAire luchtreiniger
Home | Onderwerp | Categorie | Regio | Artikelen | Meedoen | Adverteren | Contact


 Aanbiedingen Vaak gezocht
Hier kan uw website bij staan!
Adverteren

 Informatie
Eigen startpagina?


Artikel

Houten jaloezieŽn geven sfeer in huis

Zodra je houten jaloezieŽn ophangt in huis zal je het verschil al merken. Door de gefilterde lichtinval geven ze een compleet andere sfeer aan de kamer. Stijlvol en warm. Houten jaloezieŽn zijn tijdloos en passen dankzij het strakke design in de meest uiteenlopende interieurs. Of je nu een modern huis hebt of je geeft de voorkeur aan een landelijke stijl, houten jaloezieŽn passen overal uitstekend bij. Bij Creon heb je een enorme keuze aan houten jaloezieŽn.

Houten jaloezieŽn in veel kleuren

Denk je dat houten jaloezieŽn alleen in houtkleur te krijgen zijn? Dan hebben wij een verrassing voor je: houten jaloezieŽn zijn namelijk in de meest uiteenlopende kleuren te bestellen. Wat dacht je van elegant wit of Ďduneí, een moderne grijs zoals ĎAshí of stijlvol ĎCharcoalí? Bij Creon kun je kiezen uit heel veel levendige kleuren. En natuurlijk bepaal je ook zelf de kleur van het ladderkoord. Hierdoor stel je ze geheel naar eigen smaak samen. Zo onderstrepen de houten jaloezieŽn jouw smaak op perfecte wijze.

De perfecte lichtval met houten jaloezieŽn

Naast de mooie toevoeging aan je interieur zijn ze ook nog eens zeer functioneel. ís Avonds zorgen ze voor de gewenste privacy door ze bijna te sluiten en overdag bepaal je precies hoeveel zonlicht je wilt binnenlaten. En als de zon heel fel schijnt dan kun je ze per raam reguleren. Precies wat jij mooi vindt. De lamellen kun je dus exact afstellen zodat je optimaal profiteert van een paar heerlijke zonnestralen.

Op maat gemaakt

Creon maakt de houten jaloezieŽn niet alleen qua kleur op maat, maar ook wat de afmeting betreft worden deze afgestemd op jouw ramen. Verder kun je opgeven waar de afwerklijst cassette moet worden aangebracht en zelfs aan welke kant je de bedieningszijde wilt hebben. Kortom: de houten jaloezieŽn van Creon zijn volgens jouw wensen een compleet op maat gemaakt product.

Ben je benieuwd naar de vele mogelijkheden of wil je direct nieuwe houten jaloezieŽn bestellen? Kijk dan op Creon Raamdecoratie.


 

Sitemap    Cookie    Privacy    

Copyright (c) 2018 StartMenus.nl is een initiatief van Schil Web


Trefwoorden:  A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z