startpagina links

bewijs dat er een god is

StartMenus.nl

OnlineZakengids
Home   Onderwerp   Categorie   Regio   Artikelen   Meedoen   Adverteren   Contact


 Aanbiedingen
Hier uw aanbieding

 Aanbevolen
vloeren

 Vaak gezocht
Hier uw website

 Informatie
Eigen startpagina?


Artikel

BEWIJS DAT ER EEN GOD IS

EN DEZE GOD HEEFT EEN ZOON

 

“Het geloof nu is een vaste grond der dingen die men hoopt en een bewijs der zaken die men niet ziet”Hebreërs 11:1 (Statenvertaling)

 

Wat de meeste mensen niet kunnen bevatten geloven zij niet. Het is voor het beperkte menselijk verstand bijzonder moeilijk om te begrijpen dat de God van de Bijbel Shepper van Hemel en Aarde is, de Alpha en de Omega (Het Begin en het Einde). Dat betekent niet dat God niet bestaat. Niets is minder waar.

 

Atheïsten zeggen dat er geen God is. Er is wel en of andere energie die de wereld draaiende houdt maar een God Die toegewijd is en waarmee men een persoonlijke relatie kan hebben dat bestaat niet.

Maar kijk eens om u heen. De wisseling van seizoen. Na de winter komt altijd weer de lente en alles weer groen wordt. De trekvogels weten precies waarheen ze moeten vliegen. Een goed voorbeeld is de ooievaar. Elke jaar komen deze vogels op dezelfde plek in Nederland terug. Dit zijn slechts enkele voorbeelden.

 

Als de God van de Bijbel niet bestond:

 

Waarom dan worden er dan in vijftig landen christenen vervolgd?

 

Waarom dan keren Noord Koreanen nadat het hen gelukt is uit hun land te vluchten en zij hebben de Zoon van God Jezus Christus leren kennen terugkeren?

Zij willen hun landgenoten vertellen over het heil en eeuwige redding dat alleen Christus schenken kan?

 

Waarom dan brengen vaders en broeders in moslimlanden hun eigen familie-leden om die voor Jezus Christus hebben gekozen?

 

Waarom dan worden aanhangers van de islam, boeddisten of andere religies niet vervolgd?

 

Waarom dan geeft de linkse nieuwsmedia altijd berichten door in het nadeel van Israel? Het commentaar is meestal dat Israel buiten alle proporties geweld gebruikt. Waarom worden altijd halve waarheden en leugens verteld over Gods uitverkoren Volk. Het land Israel is door God aan Abraham, Isaac en Israel (Jacob) geschonken als een eeuwig verbond.

Dat God’s Volk vele eeuwen over de gehele wereld verstrooid was en terugkeren naar het Thuisland wil nog niet zeggen dat het Joodse Volk hun eigen Land bezetten. Zij zijn geen kolonisten die verboden nederzettingen bouwen.

De zogenaamde Palestijnen, dat zijn de mensen die het Heilige Land bezetten. Als leugens steeds herhaald worden dan worden zij door de Internationale Gemeenschap die Samaria en Judea de “Westbank” noemen waarheid.

 

Demonische krachten misbruiken mensen om ze weg te houden van de Waarheid door beledigingen, geweld, vervolging en vernietiging. Hevige gevechten vinden plaats tussen Hemel en Aarde om de ziel van de mens. In het bijzonder van Joden en christenen, mensen die Jezus toebehoren. Satan de grote leugenaar vanaf het begin probeert God op allerlei manieren tegen te werken. Het kwaad ligt overal op de loer.

De overwinning echter is al behaald door het lijden en sterven van Jezus Christus en zijn lichamelijke Opstanding.De duivel heeft nog maar weinig tijd en ook al lijkt het niet zo hij verliest meer en meer terrein. Door veel oprecht biddende mensen.

 


 

Sitemap    Cookie    Privacy    

Copyright 2019 StartMenus.nl is een initiatief van Schil Web


Trefwoorden:  A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z