startpagina links

e sigaret

StartMenus.nl

OnlineZakengids
Home   Onderwerp   Categorie   Regio   Artikelen   Meedoen   Adverteren   Contact


 Aanbiedingen
Hier uw aanbieding

 Aanbevolen
vloeren

 Vaak gezocht
Hier uw website

 Informatie
Eigen startpagina?


Artikel

De e-sigaret, het betere alternatief

De e-sigaret is de laatste jaren een populair alternatief geworden voor de traditionele tabakssigaret. De e-sigaret is niet alleen minder schadelijk voor de gezondheid maar ook nog eens sociaal veel beter geaccepteerd. De afgelopen 25 jaar is namelijk er een grote kentering gekomen in de manier waarop men naar rokers kijkt. Vroeger stonden de sigaretten nog op tafel naast de koekjes en borrelnoten, maar de laatste jaren staat menig sigaretroker buiten (in de kou) te roken. Naast het gezondere alternatief levert de e-sigaret ook het voordeel op dat je omgeving geen last meer heeft van de vieze tabaksrook. Dat scheelt een hoop afkeurende blikken en opmerkingen.

Geen giftige stoffen

Het grootste deel van giftige chemicaliën die in tabak voorkomen, zijn niet aanwezig in de damp van de e-sigaret. Een rapport uit 2015 van Public Health England (PHE) komt tot de conclusie dat e-sigaretten maar liefst 95% minder schadelijk zijn dan het roken van tabak. Een e-sigaret bestaat uit een vloeistof (liquid) die de smaak van nicotine nabootst en een verdampingselement. Dit element zorgt ervoor dat de vloeistof verdampt waardoor je deze kunt inademen. Deze vloeistof is verkrijgbaar in verschillende smaken. Door de damp heb je het gevoel dat je echt rookt.

De smaak in e-sigaretten

In de overstap van een traditionele sigaret naar een e-sigaret blijft men aanvankelijk het liefst zo dicht mogelijk bij de smaak en beleving van de ‘vertrouwde’ sigaret. Dan kun je het best kiezen voor een liquid met een typische tabakssmaak. Een bekende en vertrouwde beleving. Hoewel hier natuurlijk niets mis mee is, gaat er een wereld voor je open als je de verschillende smaakjes ontdekt. Er is een aanbod van meer dan 300 smaken liquids dus meer dan genoeg ruimte om te experimenteren. Je kunt het zo gek niet bedenken of de smaak is te krijgen. Van kaneel tot aardbeienmilkshake. En van chocolade tot karamel smaak. De verschillende liquids zijn verkrijgbaar in standaardverpakkingen van 10 milliliter.


 

Sitemap    Cookie    Privacy    

Copyright 2019 StartMenus.nl is een initiatief van Schil Web


Trefwoorden:  A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z