startpagina links

houten jaloezieen

StartMenus.nl

OnlineZakengids
Home   Onderwerp   Categorie   Regio   Artikelen   Meedoen   Adverteren   Contact


 Aanbiedingen
Hier uw aanbieding

 Aanbevolen
vloeren

 Vaak gezocht
Hier uw website

 Informatie
Eigen startpagina?


Artikel

Houten jaloezieën geven sfeer in huis

Zodra je houten jaloezieën ophangt in huis zal je het verschil al merken. Door de gefilterde lichtinval geven ze een compleet andere sfeer aan de kamer. Stijlvol en warm. Houten jaloezieën zijn tijdloos en passen dankzij het strakke design in de meest uiteenlopende interieurs. Of je nu een modern huis hebt of je geeft de voorkeur aan een landelijke stijl, houten jaloezieën passen overal uitstekend bij. Bij Creon heb je een enorme keuze aan houten jaloezieën.

Houten jaloezieën in veel kleuren

Denk je dat houten jaloezieën alleen in houtkleur te krijgen zijn? Dan hebben wij een verrassing voor je: houten jaloezieën zijn namelijk in de meest uiteenlopende kleuren te bestellen. Wat dacht je van elegant wit of ‘dune’, een moderne grijs zoals ‘Ash’ of stijlvol ‘Charcoal’? Bij Creon kun je kiezen uit heel veel levendige kleuren. En natuurlijk bepaal je ook zelf de kleur van het ladderkoord. Hierdoor stel je ze geheel naar eigen smaak samen. Zo onderstrepen de houten jaloezieën jouw smaak op perfecte wijze.

De perfecte lichtval met houten jaloezieën

Naast de mooie toevoeging aan je interieur zijn ze ook nog eens zeer functioneel. ’s Avonds zorgen ze voor de gewenste privacy door ze bijna te sluiten en overdag bepaal je precies hoeveel zonlicht je wilt binnenlaten. En als de zon heel fel schijnt dan kun je ze per raam reguleren. Precies wat jij mooi vindt. De lamellen kun je dus exact afstellen zodat je optimaal profiteert van een paar heerlijke zonnestralen.

Op maat gemaakt

Creon maakt de houten jaloezieën niet alleen qua kleur op maat, maar ook wat de afmeting betreft worden deze afgestemd op jouw ramen. Verder kun je opgeven waar de afwerklijst cassette moet worden aangebracht en zelfs aan welke kant je de bedieningszijde wilt hebben. Kortom: de houten jaloezieën van Creon zijn volgens jouw wensen een compleet op maat gemaakt product.

Ben je benieuwd naar de vele mogelijkheden of wil je direct nieuwe houten jaloezieën bestellen? Kijk dan op Creon Raamdecoratie.


 

Sitemap    Cookie    Privacy    

Copyright 2019 StartMenus.nl is een initiatief van Schil Web


Trefwoorden:  A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z