startpagina links

tv beugel

StartMenus.nl

OnlineZakengids
Home   Onderwerp   Categorie   Regio   Artikelen   Meedoen   Adverteren   Contact


 Aanbiedingen
Hier uw aanbieding


 Vaak gezocht
Hier uw website

 Informatie
Eigen startpagina?


Artikel

Voor iedere tv de juiste tv beugel

Staat jouw tv nog op een kastje of tv-meubel, of heb je net een nieuwe design tv aangeschaft? Wordt het dan ook niet eens tijd om de tv echt mooi op te hangen? Dan is een tv beugel de perfecte oplossing. Hiermee hangt je tv strak en veilig op de plek die voor jou het prettigst is. Mooi geïntegreerd in de rest van je inrichting. LCDwandbeugels.nl is dé online leverancier van hoogwaardige tv beugels.

Verschillende tv beugels

Na inspectie van de stevigheid van de uitgekozen muur is het slechts een kwestie van de juiste keuze maken. Er zijn vaste tv beugels, kantelbare tv beugels en draaibare wandbevestigingssystemen.

Een vaste tv beugel bevestig je eenvoudig strak tegen de muur. Je kunt de tv dan niet bewegen.

Met de kantelbare tv beugel kun je de kijkhoek optimaal instellen.

En met de draaibare tv beugel kun je letterlijk alle kanten op: iedere kijkhoek in kijkrichting kan ingesteld worden.

Naast deze 3 groepen levert LCDwandbeugels ook nog een paar bijzondere versies. Zo heb je de verticaal verschuifbare tv beugel en beugels met een speciale uitzetarm. Verder zijn er ook nog plafondbeugels en tv vloerstandaards.

Hoe bevestig je de tv beugel?

Bij een bevestiging aan de muur of het plafond wil je natuurlijk dat dit volkomen veilig is. De tv moet echt muurvast zitten. Iedere nieuwe tv heeft aan de achterkant 4 tot 6 schroefgaten. Deze afstand moet je in millimeters opmeten in horizontale en verticale richting. Zo krijg je de VESA-waarden. Op de website kun je zoeken in het assortiment naar de tv beugel die hier geschikt voor is. Op deze manier weet je zeker dat jouw tv beugel veilig bevestigd is.

Het assortiment van LCDwandbeugels

Wat jouw voorkeur ook is: een tv beugel, muurbeugel of plafondbeugel, bij LCDwandbeugels kun je kiezen uit een uitstekend assortiment. Ze leveren kwalitatief hoogwaardige en veilige tv beugels tegen een scherpe prijs. LCDwandbeugels levert tv beugels van bekende merken als DQ, Vogel’s, en MyWall. Als je de tv beugel (vanaf €50) voor 17.00 uur bestelt, dan heb je deze de volgende dag al in huis. Zonder verzendkosten. En als je twijfelt of je tv geschikt is voor een tv beugel, neem dan contact op met LCDwandbeugels.nl. Zij geven je graag advies en zorgen voor de mooiste oplossing.


 

Sitemap    Cookie    Privacy    

Copyright 2019 StartMenus.nl is een initiatief van Schil Web


Trefwoorden:  A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z