startpagina links

vakantiewoning zweden

StartMenus.nl

OnlineZakengids
Home   Onderwerp   Categorie   Regio   Artikelen   Meedoen   Adverteren   Contact


 Aanbiedingen
Hier uw aanbieding

 Aanbevolen
vloeren

 Vaak gezocht
Hier uw website

 Informatie
Eigen startpagina?


Artikel

Geniet van het prachtige Zweden vanuit een sfeervolle luxe vakantiewoningIn het mooie Värmland in midden Zweden ligt dit gezellige vakantiehuis. Midden in de bossen, vlakbij meren en de rivier de Klarälven.

Deze vakantiewoning ligt op een uitgelezen plek om heerlijk vakantie te vieren. De woning ligt op een groot perceel van 6500 m2. Eén gedeelte van het perceel, vlak rond het huis, bestaat uit gazon met veldbloemen en een groot stuk prachtig blauwpaarse heide. Achter het huis (zuidwest) staat een grote picknicktafel met uitzicht op het bos achter het huis. De geur van de grote dennenbomen werkt heerlijk ontspannend. De nachten zijn hier nog echt donker en stil. De sterrenhemel is adembenemend. Een nachtje in de hangmat is volgens onze oudste dochter een echte aanrader. In het bos kunt u lekkere bosbessen, zoete frambozen en mooie bloemen plukken. De kinderen kunnen hier lekker spelen. Misschien ontdekken ze de boomhut aan het eind van het perceel wel.

Voor de dagelijkse boodschappen kunt u in de plaats Ekshärad terecht, 7 km bij het huis vandaan. De prijzen zijn vergelijkbaar met die in Nederland. In de nabije omgeving zijn drie ski-gebieden. Langlaufen kunt u onder andere direct vanuit onze woning. Tegenover het huis zijn verschillende routes, inclusief een route die ´s avonds verlicht is. Achter onze woning ligt de prachtige rivier de Klarälven, 5 minuten lopen vanaf onze woning. Hier kunt u vissen, zwemmen of ´s avonds genieten van een kampvuurtje aan het water. Als u naar de rivier loopt is de kans zeer groot dat u reeën of een eland tegen komt.

Zowel ´s zomers als ´s winters kunt u het vakantiehuis huren. Ook in de winter is onze woning zeer goed bereikbaar. De weg naar bijvoorbeeld Ekshärad, Hagfors en Torsby is dan goed te berijden. U heeft hier geen sneeuwkettingen nodig. Wel is het aan te raden om met winterbanden te rijden.

Waar ligt de woning?
De woning ligt 80 km boven Karlstad. Als u het huis reserveert zullen we u een gedetailleerde routebeschrijving sturen. Op de site http://www.vakantiewoninginzweden.eu vindt u allerlei informatie over de vakantiewoning en de huur daarvan.
 

Sitemap    Cookie    Privacy    

Copyright 2019 StartMenus.nl is een initiatief van Schil Web


Trefwoorden:  A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z