startpagina links

vloeren

StartMenus.nl

OnlineZakengids
Home   Onderwerp   Categorie   Regio   Artikelen   Meedoen   Adverteren   Contact


 Aanbiedingen
Hier uw aanbieding

 Aanbevolen
vloeren

 Vaak gezocht
Hier uw website

 Informatie
Eigen startpagina?


Artikel

Creƫer een rustiek interieur met Eiken Houten vloeren

Vloeren zijn de basis voor de uitstraling van je woning. Het is dan ook slim hier een weloverwogen keuze in te maken. Er zijn diverse mogelijkheden zoals een goedkope laminaatvloer, een stenen vloer of bijvoorbeeld een kunststof pvc vloer. Maar al deze opties geven u niet de uitstraling van een echte kwalitatieve houten vloer. De houten vloeren van Creon zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor een unieke, exclusieve en rustieke sfeer in uw woning.

Een houten vloer uitzoeken

Het uitzoeken van een houten vloer is tegenwoordig ook via internet mogelijk. Zo biedt Creon Vloeren u complete vloeren welke u via internet kunt bestellen. Wilt u de vloer eerst in het echt ervaren? Dan besteld u gewoon een monster via de website. Op de website vindt u niet alleen alle vloeren en specificaties, maar ook alle benodigdheden welke u nodig heeft bij het leggen van een nieuwe houten vloer. Daarbij zorgt de calculator op de website eenvoudig voor de totaalprijs van uw vloer simpelweg door het invoeren van het aantal benodigde vierkante meters. Vervolgens kunt u indien gewenst ondervloeren, plinten en leg sets toevoegen. Het complete aanschafbedrag ziet u vervolgens in uw winkelwagen, makkelijk toch?

Leg instructies

Het leggen van de vloeren doet u zelf of u regelt zelf iemand die de vloeren voor u plaatst. Hoe de vloer gelegd moet worden bepaald u natuurlijk zelf. De verschillende opties waaronder zwevend plaatsen staan allemaal op de website van Creon in detail beschreven.

Wanneer u vloeren gaat bestellen bij Creon betaald u slechts 5% aan. De rest voldoet u bij de levering. De levertijd van vloeren bedraagt ongeveer 10 werkdagen. Doordat Creon via internet verkoopt en dus geen dure winkelpanden en personeelskosten heeft, bespaart u aanzienlijk op de aankoopprijs van de vloeren. Creon levert enkel hoge kwaliteit houten vloeren welke bij goed onderhoud vele tientallen jaren mee kunnen gaan. En door de vloer zwevend te leggen is deze in de toekomst zelfs mee te verhuizen.

Meer weten? Vloer bestellen? Bekijk alle mogelijkheden op Creon Vloeren


 

Sitemap    Cookie    Privacy    

Copyright 2019 StartMenus.nl is een initiatief van Schil Web


Trefwoorden:  A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z